Donateurs bedankt! Crowdfunding campagne Nieuwe Pioniers geslaagd


Wij willen alle 69 donateurs heel erg bedanken. Gemiddeld hebben jullie 39 euro gedoneerd aan het project. Fantastisch!

Jullie bijdrages, het delen van onze posts op de social media, en alle positieve reacties hebben de verdubbelaar mogelijk gemaakt en een enorme boost aan de campagne gegeven, alsook aan het vertrouwen in onze activiteiten. Heel veel dank voor dit alles. Jullie zijn Bee heroes!

En zeker ook veel dank aan de Gemeente Haarlemmermeer en de mensen van Nieuwe Pioniers: voor de fijne hulp, de goede ondersteuning en de verdubbelaar natuurlijk.

Verder hebben we twee nieuwe vrijwilligers weten te bereiken via de crowdsourcing op de website. Hier zijn we bijzonder blij mee. Welkom Ellie en Rob! 

!! GIFTEN VOOR ANONIEME DONATEURS !! 
Iedereen die anoniem gedoneerd heeft en waarvan wij het mailadres dus niet hebben (mocht je dit bericht op de pagina van Nieuwe Pioniers gemist hebben), stuur een mailtje naar . Jullie ontvangen dan van mij een informatiemail over waar en wanneer de giften op te halen of in ontvangst te nemen.

En vind je het leuk om van het project op de hoogte gehouden te worden, stuur me een mailtje () dan voeg ik je toe aan de mailinglijst (er gaat gemiddeld 4x per jaar een nieuwsbrief uit).

Bedankt Helden. Bee heroes!

Blog entree van 8 december 2016
(klik op foto's om ze groot te zien)

Zie pers artikelen hieronder toegevoegd als bijlagen

Social sharing

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.