Bedankt Bee Heroes en Pollinators voor een fantastische landelijke zaaidag


Alle Bee Heroes en Pollinators bedankt! 

Zaterdag 22 april hebben we tijdens de landelijke zaaidag in Park Vijfhuizen 2500 m2 ingezaaid met 1 jarig biologisch bijenbloemen zaad. 

Dankzij alle betrokkenen is het een fantastische dag geworden en is het veld rijkelijk ingezaaid met 15 verschillende bijen- en vlinder bloemenzaden.
En dat een paar tussentijdse regenbuien niemand wegjoeg bewijst maar weer dat jullie uit het juiste heldenhout gesneden zijn: Bee heroes!  

Dank aan alle vrijwilligers; aan iedereen van het Pollinators team voor de fijne en inspirerende samenwerking; aan fotograaf Jelena Simidzija en the Odd Bunch voor het buggy rake campagne materiaal; aan Marco Riesener van Recreatieschap Spaarnwoude voor het ter beschikking stellen van de locatie; aan Arnoud en Daan van RVR Loonbedrijf voor het zand en het frezen van het veld; aan Jaap Molenaar van de Bijenlint en imker Pim Lemmers voor het landelijke zaaidag initiatief en het zaad; aan Frans en Trudy Witteman voor het leuke artikel in de HC (Hoofddorpse Courant); aan Ko Pannekoek van Intratuin Cruquius voor de korting op het gereedschap en aan de weergoden voor een zoete zonnestraal of twee.  


Artikel in HC

Website the Pollinators

Website the Odd Bunch

Website Jelena

Website Bijenstichting

 

Klik op de foto serie om de foto's groot te bekijken. De foto op de elektrische BMW is gemaakt voor the Pollinators, © the Odd Bunch  

Blog entree van 1 mei 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social sharing

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.