?> Zondag 6 april is het Kunstfort Bijenmuseum weer publiek toegankelijk

Zondag 6 april is het Kunstfort Bijenmuseum weer publiek toegankelijk
27 februari 2014

JW_SIGP_LABELS_08 De sneeuwklokjes van materiaal sponsor Ecobulbs

Zondag 6 april gaat het Kunstfort bij Vijfhuizen weer open voor publiek en is ook het Kunstfort Bijenmuseum project weer te bezichtigen.

Achter de coulissen
Terwijl het project voor het publiek nog niet toegankelijk is hebben we afgelopen maanden niet stil gezeten. Zo hebben we meerdere geïnteresseerden een rondleiding langs de projectobjecten gegeven en gaan we naast het regelen van de voortgang financiering en nieuwe programmaontwikkeling & realisatie ook dikwijls met het bijenmuseum de boer op.

Activiteiten
Woensdag 5 maart begint de 2e vrijwilligersreeks met het planten van 200 eco sneeuwklokjes bij ons bijenbloemen veld langs het Liniepad (op een steenworp afstand van het Kunstfort). De bloemenzaden gaan we rond april inzaaien.

Deze reeks is mede mogelijk gemaakt dankzij financiering van Groen&Doen, waarvoor veel dank! Ziehier hun website.

Ook danken wij onze 100 % biologische zadensponsors Bolster en BIO-RON. EN Ecobulbs (van kwekerij Hoeve Vertrouwen) voor de biologisch gekweekte sneeuwklokjes. Ziehier de website van Ecobulbs. Hier die van BIO-RON. En hier die van Bolster.

Mocht je ook interesse hebben in 1 van onze vrijwilligersreeksen, mail dan naar Mariken Straat op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 30 maart staan we samen met onze materiaalsponsor BIO-RON op de Gaafgroen markt in de Haarlemmermeer. Ziehier voor meer info.

Eind maart geven we een speciale rondleiding voor een groep geïnteresseerden van Slow Food Haarlem.
Ziehier hun website

* De filmregistratie hiernaast (van de 1e vrijwilligers zaaidag, lente 2013) is door Kunstfort vrijwilliger Ronald Sekan gemaakt. Bedankt Ronald!