?> EYE Filmmuseum gaat de app Kunstfort Bijenmuseum Buitentour sponsoren

EYE Filmmuseum gaat de app Kunstfort Bijenmuseum Buitentour sponsoren
25 juni 2015 1


Wat een goed nieuws! EYE Filmmuseum gaat de Kunstfort Bijenmuseum Buitentour sponsoren. Daar is het Kunstfort ontzettend blij mee, en EYE Filmmuseum erg dankbaar voor.

Deze en volgende week wordt de laatste hand gelegd aan de tour. De teksten worden ingesproken, de EYE archief fragmenten worden ingevoegd, de laatste zaken omtrent fotorechten worden geregeld, het flyer materiaal wordt geproduceerd en er volgen nog wat laatste puntjes op de i voor wat betreft de technische productie van de app. 

Overigens, EYE Filmmuseum heeft veel prachtigs in haar archief. Onder andere ontzettend veel natuur beeldmateriaal. Zie https://www.eyefilm.nl/

Hou de facebook van het Kunstfort bij Vijfhuizen in de gaten en als je de digitale nieuwsbrief over de app wilt ontvangen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de header Kunstfort Bijenmuseum Buitentour.

De tour is verder mogelijk gemaakt dankzij de app hoofdsponsor Corendon Duurzaamheid en Innovatie Foundation.
EN onze app projectpartner IZI.Travel.  

1 Reactie

  • Reactielink Nataliya Valentinovna Ladokhina 10 juli 2015 Geplaatst door Nataliya Valentinovna Ladokhina

    Wat goed nieuws! Memorabele* Bedankt en veel succes allemaal!
    Met hartelijke groetten van Nataliya V L

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Over

Over


Kunstfort Projects: Bee Heroes is een meerjarig ecologisch project van het Kunstfort Vijfhuizen (sinds lente 2013). Het is een project voor, door en over bijen – én mensen – dat raakt aan thema’s als biodiversiteit en ecologie, ambacht en cultuur, voedsel- en landbouwbeleid en klimaat-verandering. Ook vraagt het project aandacht voor de wereldwijde bijen verdwijn-ziekte, de colony collapse disorder (CCD); een serieus probleem sinds de jaren 90 dat dystopisch aandoende fenomenen met zich meebrengt zoals robobees, drones die bijen vervangen als bestuivers.

Kunstfort Projects: Bee Heroes biedt een interdisciplinair programma voor natuur- en cultuurliefhebbers en geïnteresseerden in cross-overs tussen natuur en kunst. Op wisselende locaties in en rondom het Kunst-fort zijn tijdelijke presentaties van objecten en (kunst)werken rondom het bijenthema te zien.Op het forteiland zorgt de project imker op natuurvriendelijke wijze voor twee honingbijenvolken en er is bijenbeplanting aangelegd zoals krokussen, een kruidenbed, klimop en een wimperlinde. In het dorp Vijfhuizen onderhoudt een vrijwilligers-groep 6500 m2 ecologische bijenbloemenvelden.

Tevens zijn er workshops voor scholen en ouders met kinderen, en bieden we vanuit de Pollinator Academy van projectpartner the Pollinators lezingen aan rondom het thema bijen & biodiversiteit en de rol van de mondiale vrijemarkteconomie in de bijensterfte.

Het project bestaat sinds lente 2013 en de projectleider is Mariken Straat.

Accountnaam op instagram is project_beeheroes

*  zie de Case Statement van het project hieronder als bijlage toegevoegd *

*  blog entrees over lokale activiteiten zijn alleen in het Nederlands *

Mariken foto

Blogoverzicht

Partners

Hoofd projectpartner en opdrachtgever

Locatiepartner bijenbloemen velden

Projectpartners

Sponsoren, subsidiënten en financiers

Contact

Kunstfort bij Vijfhuizen
Fortwachter 1, Vijfhuizen (NH)
www.kunstfort.nl
Open: alle dagen van 13:00 tot 17:00 uur, behalve maandag en donderdag (dan gesloten)
Check website voor vakanties en expo wisselingen
Voor meer info over het Bee Heroes project mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.