?> EYE Filmmuseum gaat de app Kunstfort Bijenmuseum Buitentour sponsoren

EYE Filmmuseum gaat de app Kunstfort Bijenmuseum Buitentour sponsoren
25 juni 2015 1

Wat een goed nieuws! EYE Filmmuseum gaat de Kunstfort Bijenmuseum Buitentour sponsoren. Daar is het Kunstfort ontzettend blij mee, en EYE Filmmuseum erg dankbaar voor.

Deze en volgende week wordt de laatste hand gelegd aan de tour. De teksten worden ingesproken, de EYE archief fragmenten worden ingevoegd, de laatste zaken omtrent fotorechten worden geregeld, het flyer materiaal wordt geproduceerd en er volgen nog wat laatste puntjes op de i voor wat betreft de technische productie van de app.

Overigens, EYE Filmmuseum heeft veel prachtigs in haar archief. Onder andere ontzettend veel natuur beeldmateriaal. Zie https://www.eyefilm.nl/

Hou de facebook van het Kunstfort bij Vijfhuizen in de gaten en als je de digitale nieuwsbrief over de app wilt ontvangen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met in de header Kunstfort Bijenmuseum Buitentour.

De tour is verder mogelijk gemaakt dankzij de app hoofdsponsor Corendon Duurzaamheid en Innovatie Foundation.
EN onze app projectpartner IZI.Travel.

1 Reactie

• Reactielink Nataliya Valentinovna Ladokhina 10 juli 2015 Geplaatst door Nataliya Valentinovna Ladokhina

Wat goed nieuws! Memorabele* Bedankt en veel succes allemaal!
    Met hartelijke groetten van Nataliya V L