?> Crowdfunding campagne Nieuwe Pioniers geslaagd

Crowdfunding campagne Nieuwe Pioniers geslaagd
08 december 2016


Wauw, we zijn binnen. Met groot plezier willen we alle 69 donateurs bedanken. Gemiddeld hebben jullie 39 euro gedoneerd aan het project. Fantastisch!

Jullie bijdrages, het delen van onze posts op de social media, en alle positieve reacties hebben de verdubbelaar mogelijk gemaakt en een enorme boost aan de campagne gegeven, alsook aan het vertrouwen in onze activiteiten. Heel veel dank voor dit alles. Jullie zijn Bee heroes!

En zeker ook veel dank aan de Gemeente Haarlemmermeer en de mensen van Nieuwe Pioniers: voor de fijne hulp, de goede ondersteuning en de verdubbelaar natuurlijk.

Verder hebben we twee nieuwe vrijwilligers weten te bereiken via de crowdsourcing op de website. Hier zijn we bijzonder blij mee. Welkom Ellie en Rob! 

!! GIFTEN VOOR ANONIEME DONATEURS !! 
Iedereen die anoniem gedoneerd heeft en waarvan wij het mailadres dus niet hebben (mocht je dit bericht op de pagina van Nieuwe Pioniers gemist hebben), stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jullie ontvangen dan van mij een informatiemail over waar en wanneer de giften op te halen of in ontvangst te nemen.

En vind je het leuk om van het project op de hoogte gehouden te worden, stuur me een mailtje (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) dan voeg ik je toe aan de mailinglijst (er gaat gemiddeld 4x per jaar een nieuwsbrief uit).

Bedankt Helden. Bee heroes!

Zie pers artikelen hieronder toegevoegd als bijlagen

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.

Over

Over


Kunstfort Projects: Bee Heroes is een meerjarig ecologisch project van het Kunstfort Vijfhuizen (sinds lente 2013). Het is een project voor, door en over bijen – én mensen – dat raakt aan thema’s als biodiversiteit en ecologie, ambacht en cultuur, voedsel- en landbouwbeleid en klimaat-verandering. Ook vraagt het project aandacht voor de wereldwijde bijen verdwijn-ziekte, de colony collapse disorder (CCD); een serieus probleem sinds de jaren 90 dat dystopisch aandoende fenomenen met zich meebrengt zoals robobees, drones die bijen vervangen als bestuivers.

Kunstfort Projects: Bee Heroes biedt een interdisciplinair programma voor natuur- en cultuurliefhebbers en geïnteresseerden in cross-overs tussen natuur en kunst. Op wisselende locaties in en rondom het Kunst-fort zijn tijdelijke presentaties van objecten en (kunst)werken rondom het bijenthema te zien.Op het forteiland zorgt de project imker op natuurvriendelijke wijze voor twee honingbijenvolken en er is bijenbeplanting aangelegd zoals krokussen, een kruidenbed, klimop en een wimperlinde. In het dorp Vijfhuizen onderhoudt een vrijwilligers-groep 6500 m2 ecologische bijenbloemenvelden.

Tevens zijn er workshops voor scholen en ouders met kinderen, en bieden we vanuit de Pollinator Academy van projectpartner the Pollinators lezingen aan rondom het thema bijen & biodiversiteit en de rol van de mondiale vrijemarkteconomie in de bijensterfte.

Het project bestaat sinds lente 2013 en de projectleider is Mariken Straat.

Accountnaam op instagram is project_beeheroes

*  zie de Case Statement van het project hieronder als bijlage toegevoegd *

*  blog entrees over lokale activiteiten zijn alleen in het Nederlands *

Mariken foto

Blogoverzicht

Partners

Hoofd projectpartner en opdrachtgever

Locatiepartner bijenbloemen velden

Projectpartners

Sponsoren, subsidiënten en financiers

Contact

Kunstfort bij Vijfhuizen
Fortwachter 1, Vijfhuizen (NH)
www.kunstfort.nl
Open: alle dagen van 13:00 tot 17:00 uur, behalve maandag en donderdag (dan gesloten)
Check website voor vakanties en expo wisselingen
Voor meer info over het Bee Heroes project mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.